Stage week 21 – Het Einde…

Posted by | juli 04, 2014 | Stageblog | No Comments
Schermafbeelding 2014-07-04 om 20.11.20

Beste lezers, het is alweer een tijd geleden dat jullie van mij gehoord hebben.

Ik zit namelijk alweer een weekje rustig thuis bij te komen van mijn stage periode. Toch moet ik zeggen dat ik de dagelijkse routine en het doen van het werk wel mis. Desondanks houd ik mijzelf wel aardig bezig. Zo heb ik in de afgelopen week alweer een video in elkaar gezet voor de verjaardag van mijn zusje. In het weekend na het aflopen van mijn stage heb ik ook nog een trouwdag van mijn schoonzus gehad. Hier heb ik natuurlijk ook het een en ander op film gezet dus daar wil ik ook graag nog een leuke edit van gaan maken. Zoals jullie wel weer lezen houd ik mijzelf dus aardig goed bezig.

Mijn laatste stage week

Terug naar mijn laatste stage week bij Metafoor Media. De week begon rustig met het schrijven van mijn vorige blog. Verder heb ik mij nog bezig gehouden met het exporteren van alle projecten waar ik aan mee heb gewerkt zodat deze allemaal overzichtelijk en geordend bij elkaar achterblijven.

Metafoor Media blog

Ik heb Erik ook voorgesteld om een soort van afscheidsblog te schrijven voor de blog van Metafoor Media. Deze kun je hier lezen. Ik vond het erg leuk om deze blog voor Metafoor Media te schrijven, mede omdat ik hier ook weer feedback op kreeg waarmee ik de blog nog beter kon maken. – best trots!

Showreel 2014

Ik heb samen met de nieuwe stagiaire Deirdre en Marijn ook nog de laatste puntjes op de i gezet voor de showreel van Metafoor Media. Zij hadden namelijk al langer het idee om iets te gaan doen met een oude projector die nog op “zolder” lag. Ik heb hiervoor snel even wat op papier getekend zodat ik mijn idee beter kon overbrengen. We zijn daarna meteen begonnen met filmen, we hebben echt heel mooi beeld opgenomen! Ik ben hierna meteen bezig gegaan met de intro voor de Showreel zodat ik deze nog net voor het einde van mijn stage af kon maken, en dat is me gelukt!

De poepsloep

Als laatste dag mocht ik mee voor de opnames van Het Friese Merenproject; ‘Gewoon schoon, lekker fri(e)s’. Waarbij onder andere een vuilreinigingsboot het opgeslagen toiletwater bij boten op komt halen zodat deze niet in de natuur wordt geloodst. Het Friese Merenproject wilt hier graag een leuke commercial voor hebben die bij Omrop Fryslan te zien zal zijn. Mijn rol tijdens deze opnames? Een duik in het water nemen.. Als laatste dag mocht ik, samen met Martijn, lekker het water in. Ik mocht zelfs mijn o zo geweldige acteerkunsten weer uit de kast halen, wij moesten namelijk doen alsof er poep in het water lag. Lekker! Al met al was het echt een heerlijke dag, desondanks het telkens wel ging regenen. De Friese natuur is echt heel prachtig dus ik heb mij heel goed kunnen vermaken met alle diertjes en planten die langs de oevers stonden. Leuke afsluiter van mijn stage dus!

Dit was dus mijn laatste week bij Metafoor Media! Nu begint de meest zenuwslopende periode van de opleiding, afstuderen…

Leave a Reply

Your email address will not be published.