Stage week 20 – Eindpresentatie

Posted by | juni 23, 2014 | Stageblog | No Comments
Schermafbeelding 2014-06-23 om 11.15.25

Stage eindpresentaties, RWE HR Evolution, PostNL en eindreflecties maken, dat was mijn week.

Eindpresentatie

Deze week mocht ik meteen openen met mijn stage eindpresentatie in de minor Crossmedia. De eindpresentatie ging aardig goed. – per ongeluk wel de tekst van mijn mede presentator gejat – Ik heb alles kunnen vertellen wat ook de bedoeling was en ik was, ook in de sferen van Pecha Kucha, binnen 10 minuten klaar met mijn eindpresentatie. Over de dag zelf, erg leuk om te zien wat iedereen in de afgelopen periode heeft uitgevoerd. Na mijn stage eindpresentatie ben ik weer naar Metafoor Media gefietst omdat er nog wat feedback doorgevoerd moest worden voor het project van RWE.

PostNL

Ook voor PostNL kwam er er nog feedback binnen over de flowchart die ik heb gemaakt voor hun website. Ik heb jullie al het een en ander verteld over de reorganisatie website tool van PostNL. Voor dit project moest ik namelijk alle paden die in deze keuzetool komen, gaan checken op fouten. In totaal zijn het 7 paden met ieder zijn eigen variabele teksten. Een doolhof dus. Mijn notities zijn vervolgens weer opgestuurd naar de programmeur die het allemaal weer verwerkt. Aan het einde van de week heb ik samen met Erik nog naar de feedback gekeken die wij weer terug kregen van PostNL.

Eindreflecties & Eindgesprek

De rest van mijn tijd heb ik gespendeerd aan het maken van mijn eindreflecties. Een voor elke competentie, via de STARRT reflectie methode. Deze moesten natuurlijk ook weer in mijn stageverslag komen dus ik heb ook nog de laatste puntjes op de i gezet in mijn verslag.

Deze week heb ik ook mijn beide eindgesprekken gehad voor de afsluiting van mijn stage. De beoordeling vanuit Metafoor Media – met name Erik Larkens, mijn stagebegeleider – is voor mijn stageperiode een voldoende geworden. In het gesprek met Chris Mostert, mijn stagebegeleider vanuit school, hebben wij nog even kort over mijn beoordeling en over hoe ik mijn tijd bij Metafoor Media heb ervaren, gepraat.

Volgende week mijn laatste week bij Metafoor Media! :(

Sam

Leave a Reply

Your email address will not be published.