Stage week 17 – Afstudeeropdracht

Posted by | juni 02, 2014 | Stageblog | No Comments
ap-h4n-acessory-kit-for-zoom-h4n-5

Een erg korte week dit keer! Deze week ben ik vooral bezig geweest met Stenden en het filmen voor het afstudeerproject van mijn vrienden.

Stenden

We begonnen maandag meteen om 9 uur met het filmen voor de Stenden opleiding video. De draaidag verliep lekker soepel, het was heerlijk weer dus we hebben ook een aantal shots buiten gefilmd. Ik heb mij vooral weer bezig gehouden met het licht en geluid. Op een gegeven moment had ik zelfs de boom in mijn ene hand en de tripod in mijn andere zodat we toch nog goed met twee camera’s konden filmen. Het was weer een leuke draaidag! ´s Middags ben ik meteen aan de edit begonnen, de edit was dinsdag ook af zodat deze nog bekeken kon worden voordat hij de deur uit gaat. Woensdag middag heb ik de color correction nog gedaan, daarna kon de video de deur uit naar onze opdrachtgever.

Afstudeeropdracht

Woendag en donderdag ben ik weer met twee vrienden van mij wezen filmen voor hun afstudeeropdracht. Zij hadden een afspraak gemaakt met een vrouwelijke arts in Groningen die we ook in het ziekenhuis van Groningen hebben gefilmd. We mochten zelfs een kijkje achter de schermen nemen bij een hart operatie! Erg interessant allemaal dus. 😉 Donderdag zijn wij bij een beginnende vrouwelijke arts thuis op bezoek geweest om haar verhaal op beeld vast te leggen. De vorige keer ging er wat mis met de Zoom, dit keer ging alles gelukkig goed! Ik ken de Zoom qua menu instellingen nu een stuk beter dus ook weer wat geleerd! :-)

In mijn “vrije uurtjes” heb ik nog wat meer aan mijn stagedocumentatie gewerkt en hebben wij de laatste scene’s met Marijn voor de Metafoor Media film opgenomen. We kunnen dus aan de edit beginnen!

Volgende week gelukkig weer een volledige week dus dan meer!

Sam

Leave a Reply

Your email address will not be published.